Ξενοδοχείο προς πώληση στη Λακωνία

ΛΑΚΩΝΙΑ

Περιγραφή

Ένα υπέροχο ξενοδοχείο στα Βάτικα της Λακωνίας εν λειτουργεία, με 9 ενοικιαζόμενα στούντιο και καταπληκτική θέα θάλασσα.
Διαθέτει χώρο εστίασης για 250 άτομα στην εσωτερική ανιούσα και 300 άτομα στον εξωτερικό χώρο, κατάλληλο για δεξιώσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις .

Η χτιστή πέτρα που το αγκαλιάζει και του δίνει μοναδική αισθητική, προέρχεται από Κύθηρα και Μονεμβάσια με μασίφ γρανίτες στο δάπεδο και επαγγελματικό εξοπλισμό.

Το ισόγειο διαθέτει πλήρη κουζίνα 238 τ.μ. και 40 τ.μ. βοηθητικούς χώρους και μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 250 επισκέπτες στον εσωτερικό χώρο και 150 στον εξωτερικό.

Ο 1ος όροφος, 214 τ.μ., αποτελείτε από 6 πλήρως εξοπλισμένα πολυτελή studios, 2 δίχωρα και 2 μονόχωρα με καταπληκτική μπροστινή θέα θάλασσα, το κάθε ένα με δικό του μπαλκόνι. Στο πλάι του ίδιου ορόφου, υπάρχουν άλλα 2 στούντιο (2 δίχωρα) με θέα θάλασσα και βουνό, το καθένα με δική του σκεπαστή βεράντα.

Ο 2ος όροφος, 98 τ.μ., αποτελείται από 3 στούντιο (1 δίχωρο και 2 μονόχωρα) και βεράντα 160 τ.μ., με σκεπταστή πέργκολα από ξύλο και κεραμίδια και ανεμπόδιστη θέα θάλασσα.

Συνολική δυνατότητα φιλοξενίας, 33 άτομα ανά διανυκτέρευση.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, διπλά Europa τζάμια από αλουμίνιο στο χρώμα του ξύλου και τα εσωτερικά χωρίσματα είναι με Dow πεντάρι μόνωση και περιλαμβάνουν:
– ιδιωτικό μπάνιο
– κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη
– ψυγείο
– τηλεόραση
– μπαλκόνι ή βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα

Διαθέτει 220 τ.μ. υπόγειο αποθηκευτικό χώρο με ράμπα.

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου
6099
Νομός
ΛΑΚΩΝΙΑ
Περιοχή
Τύπος
Πώληση
Είδος
Ξενοδοχείο
Έτος
2001
Αρ. Δωμ
9
Εμβαδόν
810 τ.μ
Πρόσοψη
Ισόγειο, 1 ος, 2 ος
Αξία
€ 1,100,000

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

  • Θέα:
  • Θέα Βουνό
  • Θέα θάλασσα
  • Διάφορα Χαρακτηριστικά:
  • Επιπλωμένο
  • Ενεργειακή κλάση:
  • 'Εκδοση σε εξέλιξη